Skapa dig koll på företagets fastighetsbestånd och det ekonomiska läget här hemma och i vår omvärld
Onsdagen den 22 maj 2019

En god överblick över företagets fastighetsbestånd ur ett skatteperspektiv är ofta en utmaning. Många gånger fördelas skattefrågor på olika medarbetare, med varierande rutiner och inkonsekvent hantering som följd. 

PwC:s skatterådgivare kommer att presentera Fastighetskollen, en tjänst som genomlyser skattehanteringen av fastighetsbeståndet för att se om det finns tillfredsställande rutiner på plats. Tjänsten hjälper dig att identifiera eventuella problemområden eller utvecklingsområden inom skatteområdet. Genomlysningen tar sikte på inkomstskatt, moms och fastighetstaxering kopplade till fastighetsinnehav. 

Niklas Ekmark, produktspecialist på Danske Invest, beskriver hur vi kan agera i en miljö med ökad politisk oro och låga räntor. Niklas kommer att prata kring börsens utveckling, vilka marknader Danske Invest tror mest på just nu och hur de tänker kring investeringar.

Seminariet är öppet för alla men gäller i första hand dig som arbetar som VD, ekonomichef eller skatteansvarig inom fastighetsbranschen.

Se här för ytterligare information om Fastighetskollen >>

Datum och tid Onsdagen den 22 maj 2019, kl. 08.00-09.30
Frukost serveras från 07.30 och efter seminariet finns tid för eftermingel.
Plats PwC, Torsgatan 21, plan 3 - Bonnier Conference Center, Stockholm
Anmälan Klicka här för att anmäla dig, senast fredagen den 17 maj 2019
Kontakt Om du har frågor maila Hanna Hanna

Välkommen!