Tull och Trygga betalningar
Torsdagen den 29 november 2018 i Skövde och i Lidköping

Vi bjuder in till ett seminarium där vi bjuder på två aktuella ämnen - Tull och Trygga betalningar. Hur påverkas ditt företag av de skärpta tullregelverken som tagits fram under det pågående handelskriget och Brexit? Och hur kan ni öka er kontroll över betalningar och leverantörer och samtidigt förbättra era rutiner och lönsamhet?

Riktar sig först och främst till dig som är företagsledare och ekonomiansvarig och som vill ligga steget före och hjälpa din personal att göra ett ännu bättre och säkrare arbete.

Tull - Skärpt tullagstiftning och utökade digitala kontrollmöjligheter under pågående handelskrig innebär stora finansiella risker för företag med globala varuflöden. Av tradition så är många företag ovetandes om sina tullrelaterade risker, och har därför inte vidtagit de insatser som det skärpta tullregelverket kräver. Ulrika Badenfelt och Marcus Palmqvist berättar hur en proaktiv riskanalys (internkontroll) hjälper importerande och exporterande företag att göra bättre och säkrare affärer.

Trygga Betalningar - Varje år gör svenska företag ett betydande antal felbetalningar och affärer med riskleverantörer. Merparten upptäcks sent eller inte alls. I tillägg till minskad lönsamhet, riskerar detta att leda till skada på anseende och varumärke - samt obefogat ifrågasättande av personalen. Vill ni och er ekonomiavdelning ha bättre förutsättningar att utveckla er kontroll över betalningar och få hjälp med åtgärder när misstagen inträffar? Vill ni förbättra ekonomirutinerna och lönsamheten? Då är detta seminarie något för er! Föreläsare är Jone Sölvik.

Seminariet går som frukostseminarium i Skövde och lunchseminarium i Lidköping - välj vilket som passar dig bäst.

Program Skövde        Plats -  Gothia Sciens Park - Insikten, Kanikergränd 3B
07.30-08.00 Frukost
08.00-08.30 Tull
Ulrika Badenfelt och Marcus Palmqvist, PwC
08.30-09.00 Trygga Betalningar
Jone Sölvik, PwC
   
Program Lidköping Plats - Sparbanken Lidköping Arena, Mellbygatan 54
11.00-11.30 Tull
Ulrika Badenfelt och Marcus Palmqvist,  PwC
11.30-12.00 Trygga Betalningar
Jone Sölvik, PwC
12.00-13.00 Lunch
   
Datum Torsdagen den 29 november 2018
   
Anmälan Klicka här för att anmäla dig, senast måndagen den 19 november 2018
Kontakt Om du har frågor maila Åsa Gustafsson eller ring 010-212 45 19

Seminariet är helt kostnadsfritt och vi bjuder på frukosten/lunchen. Platserna är begränsade så först till kvarn gäller!

Välkommen!

 

Källa: Adressuppgifter kan vara hämtade från vårt kundregister, Bisnode Information AB eller andra externa källor.