Välkommen till en energifylld lunchföreläsning med PwC:s Startupforum och Greenbyte
Onsdagen den 5 juni 2019

Vår värld är i akut behov av en omställning till förnybara energikällor för att tackla vår tids stora utmaning, klimatfrågan. Jonas Corné och hans team på Greenbyte har på kort tid lyckas bygga upp en SaaS-plattform som hjälper företag att kontrollera, överblicka och maximera output från energiparker på en global marknad. 

PwC:s Startupforum är en mötesplats för tillväxtbolag och entreprenörer där ni som deltagare kan dela och diskutera era tankar och erfarenheter med lik- och oliksinnade. Självklart finns det möjlighet att bolla frågor även med oss på PwC.

Greenbyte grundades 2010 och har sedan dess vuxit med 70% årligen och har idag kontor på fyra platser i världen och är över 70 anställda. Bolagets vision är att genom data belysa den fulla potentialen i vind- och solenergi och därmed öka på takten i skiftet till förnybar energi. Jonas och hans team har byggt en SaaS-plattform som genom analys av data hjälper företag med insikter för att maximera konverteringen av vind och sol till elektricitet

Varmt välkommen till en interaktiv lunch med Greenbytes VD, Jonas Corné, en global greentech scale-up!

Program
11.00-13.00 Lunch med PwC:s Startupforum och Jonas Corné, VD på Greenbyte
   
Datum  Onsdagen den 5 juni 2019
Plats Skånegatan 1, Göteborg
Anmälan Klicka här för att anmäla dig, senast månadagen den 3 juni 2019. Vi bjuder på lunch och inbjudan gäller för två personer/företag. Kom ihåg att ange ev. allergier vid anmälan.
Kontakt Om du har frågor maila Johan Christensen (tel. 072-353 05 92) eller Åsa Odenius (tel. 0709-291171).