Kunskapsdag med PwC i Fyrbodal
Torsdagen den 23 november 2017

Följ med PwC in i framtiden
Vi på PwC vill bidra till din och din verksamhets utveckling och bjuder därför in till Fyrbodals Kunskapsdag.

Utvecklingen av teknik och nya smarta lösningar kommer att påverka företag framöver och genom att öka kunskapen inom området kommer det att skapa möjligheter istället för hinder. Under årets Kunskapsdag får du viktig information på skatteområdet, men även trendspaning, en djupdykning i "nya" PUL och möjlighet att ta reda på mer om vad det finns för smarta och digitala lösningar som möter framtidens behov.

Dagens program:

Skattenyheter för aktiebolag och dess ägare
Regeringen har presenterat ett förslag som gäller nya regler för företagsbeskattning. Vi kommer särskilt att fokusera på hur de nya reglerna påverkar just ditt företag. Under sommaren tog regeringen tillbaka förslagen i den s.k. 3:12-utredningen. Vad händer för delägare i fåmansföretag nu? Vad tror vi om framtiden?

Föreläsare: Marie Richardsson och Emran Ibishi, Skatterådgivare PwC

GDPR – är du rädd eller förberedd?
Tiden fram till den 25 maj 2018 är avsedd att ge företag och organisationer tid för att anpassa sig till de nya kraven, därefter gäller kraven fullt ut. Förordningen omfattar alla företag och organisationer som på något sätt hanterar personuppgifter för medborgare i EU. Förordningen omfattar alltså både anställda, kunder och alla andra personer som man har uppgifter om. 

Föreläsare: Jessica Hallvede, PwC

Trendspaning - vart är industrin på väg?
Utvecklingen går snabbare än någonsin. Ord som automatisering, digitalisering, 3D-printing, industri 4.0, artificiell intelligens mm hörs i media. Vad innebär detta? Hur snart påverkar det vår vardag? Martin Wänblom gör en trendspaning i de hetaste utvecklingsområdena.

Föreläsare: Martin Wänblom, VD Innovatum

 

Datum och tid Torsdagen den 23 november 2017, kl 08.30-12.45 
Plats Folkets Hus, Biograf Forum, Trollhättan
Anmälan Klicka här för att anmäla dig, senast torsdagen den 16 november 2017. Kunskapsdagen är kostnadsfri och vi bjuder på avslutande lunch. 
Kontakt Om du har frågor maila Kristina Härling Uvalic
eller ring 010-212 44 25

Välkommen önskar PwC i Fyrbodal!
Strömstad, Uddevalla och Trollhättan